• Kylskåpsreparation i Stockholm

Vitvarutjänster för företag, fastighetsbolag & BRF i Stockholm

Om du är företagsägare vet du att väl fungerande vitvaror har en avgörande betydelse för att verksamheten ska fungera så smidigt som möjligt. Reparationer av vitvaror är en enkel process när du har ett serviceavtal hos oss på Norr-Väst Hushållsservice. Vi har över 30 års branscherfarenhet och hanterar service, installationer och reparationer av vitvaror. Oavsett om din verksamhet behöver regelbundet underhåll eller mer omfattande reparationer, då är vårt mål att utföra jobbet snabbt och effektivt.

Som företagare har du garanterat viktigare saker att oroa dig för än service och reparationer av vitvaror. Lämna gärna över det ansvaret till oss. Service och reparationer av vitvaror är vår huvudsakliga verksamhet. Vid större reparationer har vi en dialog med er kontaktperson för kostnadsförslag om åtgärd och reparationskostnad. Är reparation inte lönsam så tar vi fram en offert på nya produkter.

Är ni intresserade eller har några frågor eller funderingar, ta gärna kontakt med oss på telefonnummer 08-583 583 09 eller mail info@nvhs.se. Vi kan presentera en offert för det jobb som du har i åtanke. Varmt välkommen till oss på Norr-Väst Hushållsservice.

Copyright Norr-Väst Hushållsservice AB