• Tvättmaskinsreparationer i Stockholm

Underhållsavtal vitvaruservice till kommun

Vi på Norr-Väst Vitvaruservice erbjuder behovsanpassade underhållsavtal för vitvaruservice till kommuner och offentlig verksamhet. När du tecknar underhållsservice med oss väljer du själv om du vill ha besök varje månad, en gång per kvartal eller endast när någonting går sönder. Kontakta oss idag för mer information och begär en skräddarsydd offert.

Vad ingår i underhållsservice?

Regelbundna underhållsbesök: Våra tekniker besöker er verksamhet enligt den överenskomna tidsplanen för grundläggande inspektion och underhåll av vitvaror.
Reparation och service: Om en vitvara behöver repareras är våra tekniker tillgängliga för att snabbt åtgärda problemet.
Installation av nya vitvaror: För kommuner ingår även uppdragsavtal för utförande av vitvaruservice som omfattar installation av nya vitvaror.

Varför välja underhållsavtal för vitvaruservice?

Genom att teckna ett service- och reparationsavtal säkerställer din verksamhet att alla vitvaror fungerar friktionsfritt och håller längre, vilket i längden värnar om både miljö och plånbok. När du ingår ett underhållsavtal med oss får du bland annat:

Anpassningsbara avtal: Vi erbjuder skräddarsydda avtal som möter er verksamhets behov. Oavsett om ni behöver månatliga besök, kvartalsvis underhåll eller endast service när något går sönder kan vi utforma ett avtal som passar er.
Erfaren servicepersonal: Efter mer än 30 år i branschen har vi lång erfarenhet av underhåll och service av vitvaror. Våra tekniker är vana att arbeta med offentliga verksamheter och är medvetna om krav och säkerhetsföreskrifterna som kan förekomma.
Förebyggande underhåll: Vi strävar alltid efter att förhindra skador innan de uppstår. Genom förebyggande underhållsbesök kan vi identifiera och förebygga potentiella problem i tid. Det minskar risken för oförutsägbara kostnader och problem.
Snabb och effektiv service: Om olyckan är framme är vi redo att agera snabbt. Vi åtgärdar problemen med dina vitvaror så fort som möjligt för att minimera de besvär som uppstår.

30 års erfarenhet av reparation av vitvaror

Efter mer än tre decennier i branschen har vi på Norr-Väst Hushållsservice hunnit skaffa oss omfattande kompetens och erfarenhet. Oavsett vilka problem som uppstår med dina vitvaror är sannolikheten stor att vi stött på det tidigare och kan åtgärda det.

Vi utför alla våra tjänster på ett effektivt sätt, med professionalism och expertis. Välkommen att kontakta oss redan idag för en kostnadsfri offert.

Copyright Norr-Väst Hushållsservice AB