• diskmaskinsreparation i stockholm

Reparation av diskmaskiner i Stockholm

Krånglar diskmaskinen? Vi på Norr-Väst Hushållsservice är specialister på service, installation och reparation av diskmaskiner och andra vitvaror. Vårt arbetsområde är Stockholms innerstad, nordvästra Stockholm med omnejd samt Bålsta. Vårt kontor finner du i Järfälla.

Laga eller köpa ny diskmaskin?

Alla diskmaskiner har en livslängd, men med rätt service och underhåll kan den förlängas betydligt och på köpet spar du så väl miljö som pengar i plånboken. Ofta är det en bra affär att anlita en reparatör av diskmaskiner i Stockholm. När du låter underhålla och reparera din diskmaskin håller den längre, fungerar bättre samt drar mindre energi, därigenom minskar du även din klimatpåverkan.

Att reparera diskmaskin

Lika befriande som det känns att bara kunna stoppa in hela familjens middagsdisk i diskmaskinen och plocka ut den ren och fin, lika frustrerande är det när det plötsligt blir stopp. Diskmaskinen vill inte starta, den tömmer inte eller den tar inte in vatten. Problemen kan vara många och varierande när diskmaskinen strejkar. Något kan ha fastnat eller det kan ha bildats proppar i slangar, silar eller rör. Då kan det vara en relativt enkel åtgärd som behövs som kanske kan göras på plats – men det kan också vara ett mer komplicerat fel. När du vänder dig till oss med din diskmaskin kommer vi därför först att göra en felsökning. Därefter ger vi dig råd om vad som kan göras samt ger dig ett kostnadsförslag.

Utnyttja din försäkring

Rör det sig om en större kostnad bör du ta kontakt med ditt försäkringsbolag, vilka många gånger ersätter denna kostnad.

RUT-avdrag vid diskmaskinsreparationer

Vill du nyttja RUT-avdrag? Reparation av vitvaror infaller under RUT-avdrag. 50 % reducering.
Läs mer om RUT-avdrag här.

Service, reparation och underhåll av diskmaskin

Vi utför service, reparation och underhåll på en rad olika märken så som Electrolux, Bosch och Siemens för att nämna några.

Serviceavtal för vitvaror

Fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar kan teckna serviceavtal med oss. Genom detta kontinuerliga underhåll förebygger vi att större skador uppstår i maskinerna.

Behöver du hjälp att laga eller installera diskmaskin?

Installation av diskmaskiner görs enbart på befintliga uttag. Det vill säga att det måste finnas vatten och ballofixkran, möjlighet till avlopp samt för ändamålet godkänt eluttag.

Vi hjälper både privatpersoner såväl som bostadsrättsföreningar, kommuner, fastighetsbolag med flera. Ingen kund är för stor eller för liten. Dina behov och önskemål är vårt fokus och du kan alltid känna dig trygg med att dina vitvaror är i goda händer.

Slipp diska för hand och ta kontakt med oss, så ska vi ska se till att få din diskmaskin på banan igen så fort som möjligt.

Copyright Norr-Väst Hushållsservice AB