• Tvättmaskinsreparationer i Stockholm

Underhållsavtal för vitvaruservice till bostadsrättsförening

Vi på Norr-Väst Vitvaruservice erbjuder skräddarsydda underhållsavtal för vitvaruservice till bostadsrättsföreningar. När du väljer att samarbeta med oss, har du full kontroll över hur ofta våra tekniker besöker er – det kan vara varje månad, kvartal eller endast när en vitvara behöver åtgärdas. Kontakta oss redan idag för att ta del av vårt erbjudande och få en anpassad offert.

Vad ingår i våra underhållsavtal?

Regelbundna servicebesök: Våra erfarna tekniker följer den överenskommelse för att inspektera och underhålla era vitvaror på ett professionellt sätt.
Reparation och service: Om en av era vitvaror behöver reparation, kan ni lita på att våra tekniker är snabba och effektiva när de åtgärdar problemet.
Bortforsling av vitvara: När du installerar en ny vitvara genom oss tar vi vara på dina gamla vitvaror utan extra kostnad.

Varför välja underhållsavtal för vitvaruservice?

Genom att teckna ett service- och reparationsavtal för din brf säkerställer ni att era vitvaror fungerar felfritt och har en längre livslängd. Detta gynnar både er ekonomi och miljön. När ni samarbetar med oss får ni:

Anpassningsbara avtal: Vi skapar avtal som är skräddarsydda för att tillgodose era specifika behov. Oavsett om ni vill ha regelbundna månatliga besök, kvartalsvis underhåll eller bara snabb service vid problem, kan vi skapa ett avtal som passar er perfekt.
Erfaren personal: Med över 30 års erfarenhet inom branschen har våra tekniker den kompetens som krävs för att hantera era behov.
Förebyggande underhåll: Vi fokuserar på att förhindra problem innan de uppstår genom förebyggande underhållsbesök. Det minskar risken för oväntade kostnader och besvär.
Snabb och effektiv service: När olyckan är framme är vi snabbt på plats för att lösa problemen med era vitvaror och minimera störningen.

Lång erfarenhet av vitvaruservice för brf

Med över tre årtiondens erfarenhet inom branschen har Norr-Väst Vitvaruservice utvecklat omfattande kunskap och expertis. Oavsett vilka problem din bostadsrätt stöter på med era vitvaror är chansen stor att vi har hanterat det tidigare och kan lösa det åt er.

Vi utför alla våra tjänster med effektivitet, professionalism och expertis. Tveka inte att kontakta oss redan idag för en kostnadsfri offert.

Copyright Norr-Väst Hushållsservice AB