• Tvättmaskinsreparationer i Stockholm

Reparatör – Diskmaskin, kyl & frys, spis, tvättmaskin & torktumlare

Har någon av dina vitvaror gått sönder? Ingen fara. Vi på Norr- Väst Hushållsservice har nödvändig kunskap och kunniga servicetekniker för att hitta och åtgärda felet på din vitvara. Oavsett om du som privatperson behöver hjälp att reparera diskmaskin, tvättmaskin eller kyl- och frys kan vi hjälpa dig. Skulle felet vara omfattande och bli dyrare än vad du tänkt, ger vi det ett kostnadsförslag innan vi påbörjar reparationen. Se vilka modeller av vitvaror vi utför service på här.

RUT-avdrag när du reparerar din vitvara

Visst vet du om att du kan nyttja ditt RUT-avdrag när din tvättmaskin, torktumlare, diskmaskin eller kyl- och frys går sönder? Det stämmer faktiskt. Reparation av vitvaror ingår i RUT-avdraget och du kan göra avdrag på upp till 50 procent av arbetskostnaden. Läs mer om hur RUT-avdraget fungerar här.

Trasig tvättmaskin, diskmaskin, kyl- & frys – Kolla hemförsäkringen

Om dina vitvaror går sönder finns möjligheten att du kan få ersättning från din hemförsäkring, villaförsäkring eller fritidshusförsäkring. Vitvaror som omfattas inkluderar vanligtvis kylskåp, frys, diskmaskin, spis, mikrovågsugn, tvättmaskin och torktumlare. Om du har en vitvara som har gått sönder kan du vända dig till ditt försäkringsbolag och ta reda på om din försäkring täcker kostnaden för reparationen.

Lång erfarenhet av vitvarureparationer

Vi har mer än 30 års samlad erfarenhet inom service, reparation, installation och underhåll av vitvaror. Vi är medvetna att vardagen blir jobbig när det oförutsägbara händer, därför strävar vi alltid att vara snabbt på plats och åtgärda felet med så kort varsel som möjligt för att din vardag kan återgå till det normala. Så behöver du laga ett trasigt kylskåp, frys, diskmaskin, spis, mikrovågsugn, tvättmaskin eller torktumlare – kontakta oss så hjälper vi dig.

Copyright Norr-Väst Hushållsservice AB