Reparation av tvättmaskiner i Stockholm

Behöver din tvättmaskin service?  Norr-Väst Hushållsservice är specialiserade på service, installation och reparation av tvättmaskiner och andra vitvaror, och arbetar i Stockholms innerstad, nordvästra Stockholm med omnejd och Bålsta. Vårt kontor finner du i Järfälla.

Laga eller köpa en ny tvättmaskin?

Alla tvättmaskiner har en livslängd, men med rätt service och underhåll kan den förlängas betydligt och på köpet spar du så väl miljö som pengar i plånboken. Ofta är det en bra affär att kosta på en reparation av tvättmaskinen. När du låter underhålla och reparera dina tvättmaskiner håller de längre, fungerar bättre samt drar mindre energi, därigenom minskar du även din klimatpåverkan.

Reparation av tvättmaskin

En trasig tvättmaskin ställer snabbt till med problem när högarna av smutstvätt växer. När du vänder dig till oss med din tvättmaskin kommer vi först att göra en felsökning. Detta för att lokalisera problemet. Kanske är det ett enklare problem som kan lösas på plats, kanske behöver vi ta in din maskin för reparation. Många gånger orsakas fel i tvättmaskiner av att något fastnat eller att det bildats proppar i slangar, silar eller rör och de kan då vara relativt lätta att laga. Efter felsökningen får du ett kostnadsförslag på det som behöver åtgärdas.

Vi jobbar med i princip alla varumärken, och kan därmed hjälpa dig oavsett om du har en tvättmaskin från Bosch, Siemens, Asko, Husqvarna, Husse, Cylinda, LG eller något annat märke.

Försäkring

Rör det sig om ett mer komplicerat fel och en större kostnad bör du ta kontakt med ditt försäkringsbolag, vilka många gånger täcker denna kostnad.

RUT-avdrag vid reparation av tvättmaskin

Viktigt att komma ihåg när du behöver reparera din vitvara är att du har rätt till en skattereduktion på 50 procent av arbetskostnaden via RUT-avdraget. Sedan första januari 2017 omfattas reparation och underhåll av vitvaror i hemmet av RUT. De vitvaror som räknas dit är:

  • Spis, ugn, mikrovågsugn
  • Kyl, frys, diskmaskin
  • Köksfläkt, spiskåpa
  • Tvättmaskin, torktumlare, torkskåp, mangel

RUT-avdraget gäller även dig som är hyresgäst men själv äger vitvaran ifråga. Meddela oss vid beställning av service om du vill använda dig av RUT-avdraget.

Service, reparation och underhåll av tvättmaskin

Vi utför service, reparation och underhåll på en rad olika märken så som Electrolux, Bosch och Siemens för att nämna några.

Serviceavtal tvättrum och tvättstugor

Fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar kan teckna serviceavtal med oss. Genom detta kontinuerliga underhåll förebygger vi att större skador uppstår i maskinerna.

Få hjälp att installera tvättmaskin

Installation av tvättmaskiner görs enbart på befintliga uttag. Det vill säga att det måste finnas vatten och ballofixkran, möjlighet till avlopp samt för ändamålet godkänt eluttag. Om du är osäker och känner att du skulle behöva hjälp med tvättmaskinsinstallationen är det bara att kontakta oss, så svarar vi på dina frågor.

Vi vänder oss till privatpersoner såväl som bostadsrättsföreningar, kommuner, fastighetsbolag med flera. Ingen kund är för stor eller för liten. Dina behov och önskemål är vårt fokus och du kan alltid känna dig trygg med att dina vitvaror är i goda händer.

Copyright Norr-Väst Hushållsservice AB