Reparation av kylskåp i Stockholm

Välkommen till Norr-Väst Hushållsservice. Vi är specialister på service, installation och reparation av kylskåp och andra vitvaror, och arbetar i Stockholms innerstad, nordvästra Stockholm med omnejd och Bålsta. Vårt kontor finner du i Järfälla.

Laga eller köpa nytt kylskåp?

Alla kylskåp har en livslängd, men med rätt service och underhåll kan den förlängas betydligt och på köpet spar du så väl miljö som pengar i plånboken. Ofta är det en bra affär att kosta på en reparation av kylskåpet. När du låter underhålla och laga kylskåp håller de längre, fungerar bättre samt drar mindre energi. På så sätt minskar du även din klimatpåverkan.

Vi kan reparera ditt kylskåp

Behöver du hjälp med ett kylskåp som tappat livsgnistan eller kanske en frys som bara frostar igen? Det finns många saker i ett kylskåp som kan gå sönder eller behöva bytas för att fungera optimalt. Om ditt kylskåp har svårt att hålla rätt temperatur drar det mer energi. Blir det för varmt i kylskåpet kan det leda till härskna matvaror som du får slänga, och i värsta fall växer bakterier till och orsakar matförgiftning. När du vänder dig till oss med ditt trasiga kylskåp gör vi först en felsökning så att vi är säkra på vad problemen beror på och hur de ska åtgärdas. Därefter ger vi dig ett kostnadsförslag på en eventuell reparation.

Försäkring

Kom ihåg att du i många fall kan få ersättning från ditt försäkringsbolag om det rör sig om en större kostnad.

RUT-avdrag vid reparation av kylskåp

Viktigt att komma ihåg när du behöver reparera ett kylskåp är att du har rätt till en skattereduktion på 50 procent av arbetskostnaden via RUT-avdraget. Sedan första januari 2017 omfattas reparation och underhåll av kylskåp i hemmet av RUT. Förutom kylar räknas även följande vitvaror dit:

  • Spis, ugn, mikrovågsugn
  • Kyl, frys, diskmaskin
  • Köksfläkt, spiskåpa
  • Tvättmaskin, torktumlare, torkskåp, mangel

RUT-avdraget gäller även dig som är hyresgäst men själv äger vitvaran ifråga.

Vill du nyttja RUT-avdraget behöver du bara meddela det vid beställning av service.

Service, reparation och underhåll av kylskåp

Vi utför service, reparation och underhåll på kylskåp från en rad olika märken så som Electrolux, Bosch och Siemens för att nämna några.

Copyright Norr-Väst Hushållsservice AB